Økonomisk frihed, er det kun en drøm eller kun få skridt væk?

Næsten alle af os gå til arbejde hver dag og gør den samme rutine igen og igen. Vi arbejder så hårdt indtil vi fanget i rutiner for år. Med den løn, vi tjene hver dag, forsøger vi at betale alle vores regninger. Vi forventer altid at få en højere løn, forfremmelse eller vores virksomhed kører bedre, så vi kan tjene flere penge. Men vi er ikke klar over, at når vi får flere indtægter, vi også har brugt flere penge på vores behov. Når vi arbejder for to, indse fem eller ti år vi bare, at vi har været i rotteræset af vores finansielle problemer.
Så at være finansielt gratis er kun en drøm for os, vi tror ikke, det er muligt. Vi har allerede sat vores sind sæt, at vi går på Pension efter 40 års arbejde og så begynder vi at nyde vores liv efter dette. Jeg ønsker ikke at gøre.
Hvad hvis du kan få den finansielle frihed hurtigere end 40 år? Hvad hvis jeg kan vise dig hvordan man kommer til økonomisk frihed i 5 år? Ville det ikke være interessant for dig?
Der er par skridt til at opnå økonomisk frihed.
Først skal nødt du til at få det rette sind-sæt. Dit sind er hvad du er. Du har hørt gamle mundheld “Du er hvad du tror du er”. Dette er sandt, når du tror, at du altid vil være fattige så du vil altid være fattig. Når du tror, at du er en taber så du vil altid være en taber. Når du tror, at du er korte, så vil du altid være kort. Du se, hvad jeg mener? Medmindre du vil ændre dit sind indstillet til den positive måde, er der ingen måde at du kan få din drøm, som er økonomisk fri. Du skal tro på dig selv og tror, det er muligt for dig at opnå økonomisk frihed. Fra denne form for tankegang får du forskellige power i dig selv og holdninger, der vil guide dig, indtil du opnår dit mål.
For det andet, hvis du har det rette sind-sæt, du nødt til at ændre den dårlige vane, at du har. Hvis du ikke har penge, ikke bruge det! Vores samfund i dag, har en helt ny vane, der ikke findes århundreder siden. Vi kan bruge vores penge, før vi tjene det! Det er rigtigt; Jeg taler om kreditkort. Hvis det er muligt, skære alle de kreditkort, der ikke er i brug. Vi vil være fælde i dette finansielle musefælde nemt med alle kreditkort liggende på vores borde. Vi skal være disciplin med kun holde én eller to kreditkort, som vi bruger ofte kun til brug i nødsituationer.
Hvis du bruger dit kreditkort, bedes du gøre det i dit nuværende budget, ikke dit fremtidige budget. En masse mennesker er fanget, fordi de bruger deres kreditkort, baseret på deres ‘kommende’ budget.
For eksempel, Bob bare fik fremmet denne uge, og hans løn vil være rejst i næste måned. Han var så glad for det, og derefter han tilbringer sin fremtidige løn med sit kreditkort. Dette er den fejl, som vi ofte gør. Kort sagt, ikke bruge det indtil du har det i lommen’.
For det tredje ikke sætte dine penge i banken for længe. Vi glemmer ofte, at hvis vi sætter vores penge i banken, værdien af penge vil være faldet så hurtigt. Den rente, banken giver er langt mindre end inflations sats hvert år. Vi skal altid være smart om vores penge. Banken ikke bekymrer sig om vores penge; faktisk har lavet de det mest overskud fra vores penge.
Vi er nødt til at finde den perfekte investering. Jeg vil foreslå dig at gå til din Kunderådgiver bede om deres bedste udtalelser. De vil søge dine behov, og de kan give dig de investeringer, som er egnet til dine behov.
For det fjerde, hvis vi virkelig ønsker at blive økonomisk fri, vi nødt til at tjene en passiv indkomst. Der er flere måder at tjene passiv indkomst. Først kan vi skabe vores egen virksomhed, der kan kører uden os. Altså, kort sagt du kan oprette et system, der kan fungerer for dig. Det behøver ikke at være stor; Du kan starte det med en lille størrelse selskab, for eksempel en dagligvarer butik. De vigtigste af dette er at du skal oprette et system, der virker uden dig.
En anden måde at få en passiv indkomst er, at du kan franchise. Franchising i dag har stiger voldsomt i de seneste par år. Denne industri giver ejeren til at tilpasse sig et system, der allerede er ved at blive etableret og gennemprøvet. Hvis du ikke ønsker at bygge dit eget system, kan du købe en franchise og køre den.
Sidst men ikke mindst, kan du altid deltage i network marketing. Network marketing er meget rimeligt, at folk, der ikke har stor kapital. Åbne din egen forretning eller franchising virksomhed kan koste dig en formue, men netværk marketing normalt koster meget lidt til at starte. Du kan altid finde et godt netværk marketing selskab og holde sig til selskabet for 5 år. Der kan du lære hvordan du bygget dit netværk og opnå økonomisk frihed.
Dem er par trin, du kan følge for at opnå økonomisk frihed. Hver rejse er start med et lille skridt. Så du kan starte din egen rejse til din økonomisk frihed ved at starte det med et lille skridt. Ikke du spilder din tid, fordi tid er så kostbar, at vi ikke kan vende tilbage gang. Forhåbentlig denne hele artiklen hjælp du indse, at alle har brug for økonomisk frihed, før du fanget i rutiner for år.

7 responses on “Økonomisk frihed, er det kun en drøm eller kun få skridt væk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.