Den verdensomspændende batteri handel kraftcenter i fuld vigør

Lang batteri verdensmarkedet er nu værd omtrent halvtreds – fem milliarder amerikanske dollars, hvoraf omtrent 6 milliarder dollars er afsat til genopladelige (sekundære) batterier. Væksten er vurderet til 5% om året gennem 2012. Indonesien, Pakistan, Ecuador, Tyskland og Japan vil registrere nogle af de stærkeste marked gevinster.

I øjeblikket er den stærkeste vækstområde inden for sektoren for batteri bilmarkedet, som har stærke tocifret vækst. I den automotive plads kører HEVs en bølge i efterspørgslen efter lithium og andre kemiske teknologier, mens core SLA batteri marked fortsætter med at opretholde indtægter og vise stabil vækst på grund af After-Market salg og den voksende globale flåde af motorkøretøjer. Næsten 50 procent af det nuværende 13 milliarder dollar bly-syre batteri marked er på grund af kategorien udskiftning. Trods de seneste prisstigninger på bly vil forseglede bly-syre batteri marked sandsynligvis opleve fortsatte vækst på grund af dets pålidelighed, hård konstruktion, lave omkostninger vedligeholdelse, bedre ydeevne sammenlignet med andre teknologier, og den manglende evne til at udvikle et kommercielt levedygtigt alternativ teknologi, der kan erstatte SLA batterier i alle disse aspekter.

Et andet brændende vækst underkategori er PC batteri-markedet, hvilket forventes at stige fra ét punkt fem milliarder dollars i 2006 på en sammensat årlig vækstrate på cirka 8 procent.

Virkeligheden ovenfor er rigelige grund af hvor varmt batteri marked er for venture kapitalister i øjeblikket, og hvad et stort returnere de forventer, hvis et batteri teknologi gennembrud skulle opstå. En revolution i dette rum kan være beslægtet med den hellige gral, på grund af afhængighed af batterier for bærbarhed.

Af de mange kemiske teknologier forventes Lithium genopladeligt batteri markedet for at være syv milliarder dollars i 2015. Af denne vækst, Lithium genopladeligt batteri marked for Hybrid elektriske køretøjer forventes for at stige fra næsten nul i 2006 til omkring to milliarder dollars i 2015 – svarende til en 50% år-over-år CAGR. Det samlede marked for Lithium batterier stiger meget hurtigere med hensyn til mængde, men på grund af enheden omkostningsreduktioner på grund af forbedret effektivitet i fremstillingsprocesserne og stigninger i produktionsmængder, samlede indtægter vækst ventes ikke at Quicken så hurtigt.

Opbevaring batteri marked er yderst konkurrencedygtige og enorme summer af penge er investeret på forsknings- og hvert år. Avancerede nye kemiske teknologier, sammen med fremskridt i gamle teknologier fører industrieksperter til at forudsige forbedringer i batterikapacitet (for tilsvarende størrelse og vægt) af 3 til 4 gange over de næste 4 år. Denne fordobling af kapacitet hver 2 og et halvt år er lignende moores lov inden computeren, som ser cpu power fordobling hvert seksten måneder.

Med hensyn til engangsbrug batterier køber normalt en forbruger disse typer af batterier 4 gange om året. Engangsbrug batterier er måles for at have den højeste margen per sq fod i de fleste butikker, og de er ofte en nød køb af forbrugeren. Disse former for batterier er solgt i flere detailvirksomheder end andre produkter, periode. Dette er naturligvis på grund af det enorme opbud af produkter, der er stærkt afhængig af batterier – mange eksperter Se salg temmelig recession bevis.

Fra et miljømæssigt synspunkt er ofres batterier naturligvis problematisk, på grund af deres natur. Verdener deponeringsanlæg er fuld af de ofte giftige biprodukter af engangs batteri boom. I lyset af dette har den Europæiske Union komme til bordet og indført lovgivning kaldet det europæiske direktiv om batterier, som er endelig blevet aftalt til og vil træde i kraft i 2008, at indføre genanvendelse til markedet. Det er håbet, at USA og andre bemærkelsesværdige lande vil følge denne udvikling nøje og indføre deres egen miljømæssige regninger.

9 responses on “Den verdensomspændende batteri handel kraftcenter i fuld vigør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.