Subprime lån – fem måder at sænke dine priser på et subprime realkreditlån

Subprime-realkreditlån mener ikke man skal betale for høje renter til at købe en bolig. Ved at tage tid til at lave noget research og vælge de rigtige vilkår, kan du spare tusinder på dit realkreditlån. De følgende fem tips vil hjælpe dig få lave priser med lige subprime långiver.
Sammenlign långivere
Antallet en måde til at sænke dine renter på dit subprime realkreditlån er at sammenligne långivere, før du anvender. Det lyder så simpelt, men for mange homebuyers springe dette trin, koster dem tusindvis.
Planer om at tage mindst en dag at udforske dine muligheder. Den nemmeste måde at se på finansiering pakker er at anmode om tilbud online. Mens du anmoder om citater, tage et kig på konventionelle långivere så godt. De tilbyde ofte gode priser og vilkår for dem med negative kredit historier.
Vælge en ARM
Justerbare sats pant (ARM) tilbyde lavere priser og er lettere at kvalificere sig til end fastforrentede realkreditlån. Ulempen er, at ARM priser kan stige i år. Men hvis du planlægger at flytte snart eller bare ønsker at købe en bolig, så en ARM er nok din bedste valg.
Du kan også konvertere din ARM, når din kredit score forbedrer. Da ejendomspriserne øge og din egenkapital bygger, vil du også kunne få bedre vilkår i fremtiden.
Øge din udbetaling
Ved at øge din udbetaling, kan du banke ned op til et procentpoint. Nul eller lidt ned finansiering er stor for dem kort på kontanter, men er betydeligt højere. Ideelt, du ønsker at sætte ned 25% at få de bedste priser. Bare lade nok kontanter reserver til finansiering flytter udgifter.
Betale et Point eller to
Point udbetalt upfront kan også sænke din rente. Du vil være sikker på selv at du genvinde de startomkostninger. Hvis du planlægger at flytte eller refinansiere i et par år, vil du ikke se besparelserne på lavere priser.
Du kan også finde, at pengene ville være bedre brugt på at øge din udbetaling end på at betale point. Med denne type beslutning, vil du gøre nogle matematik med en pant regnemaskine.
Bulk op kontante reserver
Ved at øge din kontante reserver, kan du også forbedre din kredit score for at kvalificere dig til lavere priser. Drage fordel af skat restitutioner eller kontante bonusser ved at sætte dem ind i din opsparing. Långivere ser på lagring konti, pengemarkederne og cd’er som kontanter reserver, ikke aktier eller andre flygtige aktiver.

One response on “Subprime lån – fem måder at sænke dine priser på et subprime realkreditlån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.