Om Tekstilkampagne.dk

Tekstilkampagne.dk er et førende online lagersalg af kvalitets tekstiler - sengetøjhåndklæderduge og lagner - til lave priser. Vores webshop gør det nemt at købe kvalitets tekstiler til fordelagtige priser, og vi leverer til hele Danmark.

Hvem er Tekstilkampagne.dk?

Tekstilkampagne blev grundlagt i 2011, som en platform, hvor privatpersoner kan købe kvalitets tekstiler fra vores allerede populære, årlige, fysiske lagersalg. En iver og lyst til at skabe et godt tilbud til privatpersoner samt pladsmangel til vores primære kollektion, blev startskuddet til eventyret om Tekstilkampagne.

Siden Tekstilkampagne gik i vejret har vi haft stort fokus på at forbedre vores webshop så vores kunder får en nem, sikker, billig og flexibel måde at købe sengetøj, håndklæder, lagner og duge på. Dertil har vi også skabt et nyt koncept "Intim-Lagersalg", der gør det hyggeligt, spændende og lærerigt at gå på fysisk lagersalg hos os.

Vi ligger stor vægt på brugervenlighed og service og derfor glæder det os også, at kunne servicere dig hurtigt og nemt pr. e-mail via vores kontaktformular. Vi står klar til at give dig en god oplevelse med dit netkøb hos os.

Om vores billige kvalitets håndklæder, sengetøj, duge og lagner

Vores billige kvalitets håndklæderbillige dugebillige lagner og sengetøj er ukurante lagervarer fra en stærk spiller i tekstil-industribranchen. Håndklæder, duge, sengetøj og lagner m.m. er således specifikt fremstillet med målet om stærk kvalitet, lang levetid, høj komfort, tidløst design og bæredygtighed for at efterkomme deres kunder; internationale industrivaskerier med slutkunderne: hoteller, restauranter, wellness og syge- plejesektoren.

Med disse kundekrav som fokus sikres vores tekstiler god kvalitet.

Vores Historie

Vores historie starter tilbage i 2011.

Tilbage til 2011

For godt et år siden gik jeg og passede mine forældres heste i stalden. Solen skinnede, det var 25 grader - sommeren var på sit højdepunkt. Mit arbejde i stalden har for mig altid været et pusterum hvor jeg havde tid til at gå og tænke og spekulere. Tankerne fik altid frit spil.

For mig er det vigtigt at skabe en succes. Noget at være stolt af. Det viser at man som person er målrettet, kreativ, stædig og har hovedet på rette sted. I mine øjne det største skulderklap man kan få, og noget jeg vil føle, er mig berettiget, når jeg fremover ser tilbage på de små tanker jeg lod flyve, de tanker der førte til idéer, som jeg stædigt førte videre ud i livet.

I lang tid havde jeg gået og tænkt over hvilket projekt jeg skulle starte, hvilke produkter jeg skulle sælge og hvordan. Det var utrolig vigtigt at mit projekt interesserede mig og at jeg solgte produkter af god kvalitet, ellers ville mit arbejde aldrig bære frugt og min motivation ringe. Sagt på en anden måde: Mit projekt skulle have et formål og skabe værdi.

Værdier

Allerede før jeg gik i gang var jeg bevidst om hvilke værdier mit projekt skulle bygge på. Jeg ønskede, at jeg kunne tilbyde noget så ambitiøst som kvalitet til en god pris. I mine øjne har jeg sjældent oplevet noget sådan. Det var og blev mit mål.

Det gik hurtigt op for mig at jeg kunne bygge videre på en ret stor succes.

Mine forældre ejer en større tekstilvirksomhed der er målrettet den internationale industrielle vaskeribranche. De er kendt i markedet for at skabe kreative og bæredygtige tekstiler af høj kvalitet, komfort og med lang levetid.

Mine forældres tekstilvirksomhed havde i forvejen lagersalg 1-2 gange årligt hvor der var kamp om tekstilerne fra de 12.000 kunder der stormede lageret ved hvert udsalg. Min idé var at skabe en win-win for både virksomhed og de mange interesserede.

Online lagersalg

Idéen blev til Tekstilkampagne.dk og visionen er enkel: Tekstilkampagne skal på sigt blive det stærkeste udsalg af kvalitetstekstiler og samtidig den nemmeste måde at handle på. Visionen skulle være resultatet af et projekt som bunder i det mål jeg havde sat om at kunne kombinere høj kvalitet med en fordelagtig pris.

For at kunne opnå, at blive det stærkeste udsalg på vores område og samtidig være mest brugervenlig og tilbyde nemmeste løsning til at købe tekstiler på, så har jeg været meget bevidst i valget om at starte en webshop og drive den på egen hånd.

Webshoppen er fleksibel og har altid åben. Den står til din service døgnet rundt og du er altid den første i køen.

At drive projektet på egen hånd, sørger for, at du altid får den bedste og mest unikke service.

Derfor har jeg valgt denne løsning, som er en win-win mellem mine forældres tekstilvirksomhed, lagersalg og kunde.

Vi byder med stolthed velkommen til en skøn cocktail af stærkt udsalg på billigt sengetøj, billige håndklæder, billige duge, billige lagner - alt sammen i god kvalitet og tidløst design.

Velkommen til Tekstilkampagne