Spørgsmål og svar

Dette er en liste over ofte stillede spørgsmål, så du hurtigere kan finde svaret på dit spørgsmål.

Ønsker du at få uddybet dit spørgsmål yderligere, eller finder du ikke dit svar er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvem er Tekstilkampagne?

Tekstilkampagne.dk gik i luften i 2011 og vi er ikke kommet ned siden - tværtimod.

Hvad der startede som blot en lyst for at skabe blev hurtigt efterfulgt og udlevet som en mindre drøm, og nu er vi midt i eventyret.

Mine forældre ejer en mellemstor engros-virksomhed, som designer og udvikler bæredygtige, high performance tekstiler - håndklæder, duge, sengetøj, lagner, viskestykker m.v. - til internationale industrivaskerier i Europa. Det hænder desværre, at nogle tekstiler ikke bliver afsat, og på grundlag af dette er Tekstilkampagne skabt, for at afsætte disse kvalitets-tekstiler til privatpersoner og til meget lave priser.

Vil du vide mere om os, kan du læse videre her.

 Hvilke produkter kan købes på Tekstilkampagne?

På Tekstilkampagne kan du købe håndklæder, duge, sengetøj, lagner, viskestykker, servietter m.v..

Eftersom Tekstilkampagne er et lagersalg, så kan det ske, at vi ikke er lagerførende i alle kategorier hele tiden. Omsætningen af tekstiler er stor, og derfor får vi tit nye tekstiler ind og andre udgår. Vi har ikke indflydelse på hvilke tekstiler, som vi kan sælge på webshoppen, men sørger hele tiden for at opdatere, når vi får nye tekstiler på lager og andre udgår.

Har du en forespørgsel, så bedes du venligst kontakte os her. 

Hvilke kvaliteter har tekstilerne?

Tekstilerne er oprindeligt designet og udviklet til industrielt brug og de primære kunder er internationale vaskerier, der leaser tekstilerne ud til hoteller, restauranter, resorts m.v..

Tekstilerne opfylder, på baggrund af vaskeriernes behov, krav om levetid, holdbarhed, styrke, farveægthed og komfort. Med andre ord, så betyder det, at tekstilerne, som du kan købe på Tekstilkampagne, holder længe, kan klare vask ved høje temperaturer og yder en høj komfort.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Det kan nogle gange være svært at vælge den rigtige størrelse du handler handler på nettet. Derfor har vi samlet en oversigt over de mest gængse størrelser på håndklæder, duge, sengetøj og lagner. Oversigten finder du her.

Hvordan vasker jeg tekstilerne?

Størstedelen af vores tekstiler har lang levetid, høj farveægthed og tåler vask ved høje temperaturer.

Vores tekstiler sælges normalt til industrivaskerier i Europa og derfor er de ikke mærkede med vaskeanvisninger. Vi har alligevel formidlet vores anbefalede vaskeanvisninger, som du kan læse om her.

Jeg har en forespørgsel på en bestemt vare.

Hvis du går og leder eller mangler en bestemt vare fx et kvalitets håndklæde i en bestemt farve eller et bestemt design, så tøv endelig ikke med at kontakte os via vores kontaktformular. Vi har ofte varer, som endnu ikke er lagt på hjemmesiden, og derfor kan vi ofte være behjælpelige hvis du forespørger hos os.

Er du virksomhed, institution eller organisation og ønsker at handle med Tekstilkampagne (B2B)?

Er du en virksomhed, institution, organisation m.m., med eget CVR og/eller EAN nummer, og ønsker I at købe gennem Tekstilkampagne, så skal du såmænd bare oplyse firma-, institution- eller organisationens navn i feltet "Firma" når du checker ud.

Benytter I EAN nummer og ønsker elektronisk fakturering, så kontakt os venligst via vores kontaktformular. Vi klarer den bestilling manuelt og sørger for at fakturere elektronisk.

Hvilke betalingskort kan der betales med?

Hos Tekstilkampagne kan der betales med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • eDankort
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron

 

Er det sikkert at handle på Tekstilkampagne? 

Hos Tekstilkampagne går vi meget op i sikkerheden for vores kunder.

Kriminalitet på internettet er et stigende problem og derfor gør vi alt hvad vi kan for at gøre Tekstilkampagne til et trygt og sikkert sted at handle. 

Konkret samarbejder vi med nogle af de bedste og mest anerkendte for at sikre, at vores kunder får en simpel, tryg og sikker behandling.

Ønsker du at vide mere om vores sikkerhed og sikre forbindelse kan du læse videre her.

Hvordan foregår forsendelse og levering?

Vi leverer indenfor 2 hverdage efter du har aflagt bestilling. Leveringen kan ske til en GLS Pakke Shop eller erhvervsadresse efter eget valg. Forsendelsen koster kun 49 DKK og er en fast lav takst. Ved køb over 500 DKK er forsendelsen gratis.

Vi tilbyder også, at du kan afhente din bestilling hos os og det er selvfølgelig gratis. Vi sender dig en email, så snart din bestilling er klar til at blive hentet. Du kan afhente din bestliing på adresse: Nordager 20, 6000 Kolding mandag-torsdag fra 8.30-15.30 og fredag fra 8.30-15.00. Receptionen er gennem hovedindgangen og via trappen på venstre hånd. Oplys dit navn, og receptionen vil finde din bestilling til dig.

Ønsker du at få tilsendt tilbud og nyheder på email?

Ønsker du at være den første til at modtage vores tilbud og nyheder, så skal du blot melde dig til vores nyhedsbrev nederst i højre hjørne på hjemmesiden. Vores nyhedsbrev udsendes et par gange om året.

Hvordan tilmelder jeg mig til Intim-Lagersalg hos Tekstilkampagne?

Har du også hørt om vores populære "Intim-lagersalg"? - I sommeren 2013 havde vi vores første "Intim-lagersalg", som var en stor succes. Vi har efterfølgende afholdt omkring 15 af disse mindre, fysiske lagersalg, hvor vi giver en rundvisning i virksomheden og slutter af med "good old-fashioned" lagerudsalg.

Hvis du ønsker at tilbringe en aften med os og vores andre gæster, så bedes du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig en email, når vi igen har "Intim-lagersalg", med instruktion om, hvordan du tilmelder dig.

Du kan læse mere om vores "Intim-lagersalg" her.